top of page
Oceaan

groeien.
 

Anker 1
Logo1versie 2.jpg

intake & kennismaking

De intake is een ontmoetingsgesprek en geheel vrijblijvend. Tijdens de intake maken we kennis en bekijken we of ik je verder kan helpen. Wanneer er sprake is van een goede klik gaan we samen kijken wat jij aan wil pakken of waar jij je in wil ontwikkelen. Dit kan in de meeste gevallen direct aansluitend op de intake. Hierna stellen we een behandelplan op waarmee we verder kunnen werken.

 

Nadat we in kaart hebben gebracht waar je aan wilt werken gaan we aan de slag. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat je niet je probleem of je klacht bént, maar hébt. Door anders naar je klacht te kijken kun je jezelf ervan losmaken. Je kunt leren om het probleemgebied vanuit verschillende perspectieven en van een afstandje te bekijken. Hierdoor ga je ervaren dat je het zelf kán, dat je het zelf wéét en dat je het zelf doét.

 

Deze fase kun je zien als een ontdekkingstocht. Waarschijnlijk gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je ontwikkelt zicht op de patronen en processen die in jouw leven aanwezig zijn. Dit kan een flinke uitdaging zijn omdat je hierin ook geconfronteerd wordt met pijn en verdiet van het nu of uit het verleden. Dat is niet gemakkelijk. Daarom loop ik met je mee om jou te helpen op je weg en je bij te staan waar nodig.

Een gesprek duurt normaal gesproken een uur. In overleg kun je ook kiezen voor gesprekken van anderhalf uur. Afhankelijk van wat jij prettig vindt, kunnen de gesprekken wekelijks, om de week of maandelijks plaatsvinden.

Alle gesprekken, zowel voor de coaching als voor de counseling, vinden plaats vanuit een therapeutische benadering, dat wil zeggen, gericht op herstel en balans.

 

+ Coaching is voornamelijk gericht op jouw handelen en het effect ervan. Een coach traject duurt gemiddeld 6 tot 10 gesprekken.

 

+ Counseling is voornamelijk gericht op innerlijke heling. Een counseling traject duurt gemiddeld 12 tot 15 gesprekken.

 

Logo1versie 2.jpg

werken aan je doelen

Anker 2
Logo1versie 2.jpg

persoonlijk & op maat

 

Langzamerhand krijg je grip op je eigen proces. Toen je aan je avontuur begon had je nog weinig tot geen zicht op waar je precies last van had.  Je hebt gaandeweg nieuwe dingen ontdekt over jezelf en over je klacht  en bent deze gaan verkennen en herkennen. Je bent je uitdagingen aangegaan en hebt nieuwe manieren ontwikkeld om hiermee om te gaan. Je zult merken dat je nieuwe inzichten hebt en praktische vaardigheden hebt ontwikkeld. In de laatste fase gaan we dit nog concreter maken. Kleine overwinningen leiden tot grote overwinningen. Jij gaat ervaren wat het is om te zijn zoals je wilt zijn. Niet belemmerd door je moeiten, maar gedreven door je passie.

 

Anker 3

tarieven

Intakegesprek 30 minuten

                               

Coaching / Counseling, particulier

in overleg 1 uur of 1,5 uur

                         

Coaching / Counseling, zakelijk

in overleg, op maat verzorgd traject  

                     

Workshops, Trainingen en Lezingen                  

                             gratis

                         

v.a. € 80,- 

                     

 

prijs op aanvraag

               

 

prijs op aanvraag

Anker 4
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page