top of page
Oceaan

voorstellen.

IMG_6032 3 2.jpeg

 Hi, ik ben Nynke

Wannabe wereldverbeteraar. Dromer en durver. Idealist maar ook realist; ik besef dat ik alleen m'n eigen steentje kan bijdragen. Afgestudeerd in de culturele wetenschappen en in de creatieve sector, conceptueel vormgever, gediplomeerd coach en integratief therapeut i.o. Eigenaar van MOOI counseling & coaching. Bovendien ook moeder, dochter, partner en vriendin. Een paar woorden, die iets zeggen over wie ik ben en waar ik van houd. Passie, nieuwsgierigheid, geloof en hoop horen ook in dit rijtje thuis. Zoals nog heel veel meer woorden ...

 

Alles wat ik doe komt voort uit een hart voor mensen en een oog voor hun wereld. Met een brede achtergrond en een onderzoekende mindset, kijk ik voorbij de moeilijkheden en ga ik op zoek naar mogelijkheden. Zoals ik het zie is het van groot belang om bij alles wat we willen bereiken te beginnen op de plek waar alles begint: onze eigen belevingswereld. 

Als er één ding is wat ik in de loop der jaren heb geleerd is het dit:

Onze kijk op de wereld bepaalt hoe ons leven eruit ziet.

Bewust én onbewust zijn we elke dag opnieuw bezig om ons bestaan vorm te geven. En de vorm van ons bestaan heeft sterke invloed op wat we denken, hoe we ons voelen en op hoe we ons gedragen.

De kracht om ons leven te leiden
zoals we dat zelf willen begint bij bewust worden
van wat we doen en waarom we dat doen.

In mijn praktijk voor Integratieve Psychotherapie wil ik jou helpen te ontdekken hoe je jóuw leven wilt leven. Zodat je gewoon kan zijn zoals je bent en kan genieten van het leven zoals het is. 

Ik kan me niets mooiers bedenken.

Jij?

Aanbod

Logo1versie 2.jpg

coaching

Krijg zicht op de patronen die jouw gedrag beïnvloeden en ontdek hoe het ook anders kan

Logo1versie 2.jpg

counseling

Ontmoet jezelf en maak de weg vrij

voor jouw dromen en doelen

Logo1versie 2.jpg

roads less traveled

Zet je zintuigen in en ontdek

wat je nog niet eerder wist

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page